Kloakservice Ballerup

Kloakmester Ballerup

Hos TipTop Kloakservice ved vi, at vores kunder forventer velfungerende kloaksystemer med frit gennemløb, når vi har udført vores job – og de forventninger indfrier vi også gerne for dig! Så er der oversvømmelse i din kælder, står du med et tilstoppet toilet, eller har du blot brug for at få udført tømning af en septiktank? Så kontakt din kloakmester Ballerup på telefonnummer 81 72 07 30 eller skriv en mail til os på cn@tiptopkloakservice.dk for et uforpligtende tilbud.

Vi kan med vores mangeårige erfaring med alle former for kloakservice hjælpe dig med den specifikke opgave, du står med.

TipTop Kloakservice Ballerup er din autoriserede kloakmester, som du altid kan ringe til, såfremt der opstår en situation, hvor der er behov for vedligeholdelse eller reparation af afløbs- og kloaksystemer.

Kontakt
Tlf. 81 720 730
Mail cn@tiptopkloak.dk
Find os
Syv holmevej 10
4130 Viby Sjælland

danmark_ren

Vi kører på Sjælland
Akut behov for kloakservice?

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Vi arbejder målrettet på at servicere vore
kunders behov

Kloakservice i Ballerup og omegn

Et af husets vigtigste funktioner er toilettet, og et stoppet toilet eller et stoppet afløb i brusekabinen kan i sidste ende betyde, at badeværelset er ubrugeligt. Hvis du står i en situation, hvor kloaksystemerne i din private bolig, din virksomhed eller institution fejler, kan du altid ringe til din lokale kloakmester Ballerup. Uanset om der er tale om en akut situation lørdag aften eller der er tale om et aftalt besøg mandag morgen; TipTop Kloakservice rykker ud, når du har brug for det.

Vi har kloak kamera og kloak tv med, så vi kan filme rørene i tilfælde af, at det er nødvendigt. Denne tv-inspektion gør det muligt for os at lokalisere problemet omgående. Med kloak tv kan vi følge med på en skærm og derved lynhurtigt finde ud af, hvad problemet er samt hvor det er opstået. 3D-billederne gør os videre i stand til at løse den pågældende opgave bedst muligt, så skaden ikke udvikler sig. TipTop Kloakservice er din garanti for veludført kloakarbejde og har i mange år ageret som kundernes foretrukne kloakmester Ballerup. Når du hyrer TipTop Kloakservice til at stå for den specifikke kloakopgave, rykker vi ud, hvis spildevandet kommer på afveje, når der er et stoppet toilet, eller hvis du har fået uventet besøg af rotter.

Få hjælp til kloakservice i Ballerup

TipTop Kloakservice rykker ud med kloak kamera, slanger og andet avanceret udstyr på hele Sjælland. Vi er specialister i kloakservice Ballerup og hjælper altid de kunder, der ikke er lykkedes med at afhjælpe problemerne dybt i kloakken med almindelig VVS Ballerup. Vores kloakmester har mange års erfaring. Hans erfaring begrænser sig dog ikke som kloakmester i Ballerup. Han har i mange år rykket ud til store dele af Sjælland til alskens forskellige opgaver i forbindelse med afløbs- og kloakservice.

Du skal derfor heller ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en kloakrenser, kloakmester eller professionel slamsuger. Vi efterlader altid kloak og afløb i TipTop stand. Derfor kan du også med tryghed kontakte os, næste gang afløbene i din bolig er i uorden, når septitanken skal tømmes mv. Vi rykker gerne ud akut, men tilbyder også faste aftaler omkring kloakservice Ballerup. Det være sig eksempelvis ved udførelse af statusrapport over brønd, rørsystemer eller septiktank.