Kloakservice Gentofte

Kloakmester Gentofte

Hos TipTop Kloakservice Gentofte tilbyder vi mange forskellige ydelser i forbindelse med servicering, udskiftning eller reparationer på afløb og kloak i din private bolig. Vi udbedrer rotteskader, slamsuger kloaker, skaber gennemløb ved et stoppet toilet og reparerer rørskader, så et muligt læk af spildevand ikke forårsager omfattende problemer.

Som din kloakmester Gentofte har TipTop Kloakservice stor erfaring med kloaksystemer og udfører alle opgaver med bravur. Derudover samarbejder vi, ved større opgaver, med andre virksomheder, der alle er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK). Det er din garanti for, at vores arbejde altid indebærer kvalitet, professionalisme og højt humør.

Kontakt
Tlf. 81 720 730
Mail cn@tiptopkloak.dk
Find os
Syv holmevej 10
4130 Viby Sjælland

danmark_ren

Vi kører på Sjælland
Akut behov for kloakservice?

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Vi arbejder målrettet på at servicere vore
kunders behov

TipTop Kloakservice Gentofte

Vi arbejder udelukkende med avanceret udstyr, der kan klare enhver situation i forbindelse med skader på eller problemer med kloak og afløb. Vores kloakmester har kloak kamera og kloak tv, så vi altid kan lokalisere og derefter diagnosticere eventuelle skader i rørene efter rotteangreb, forskydninger, rødder, tæringer, aflejringer, sammenstyrtninger, brud og andre skader.

Når skaden er fundet ved hjælp af vores kloak kamera, kan en indbygget sonde i kameraet lokalisere stedet, hvorved vi, ved hjælp af kloak tv, kan følge med og få nøjagtige billeder af skaden. Dette sikrer et solidt overblik hele vejen igennem enhver opgave.

På den måde kan vi opdage skader på selv de mest ufremkommelige steder i kloaksystemet, og vi kan filme alle rørtyper og –dimensioner fra 30 mm til over 3000 mm. Derfor er det altså ikke rørets tykkelse, længde eller placering, der er afgørende for resultatet. Vores kloak kamera finder altid fejlen!

Vores kloak kamera kan derudover bruges i forbindelse med udførelse af brøndrapporter. Har du en brønd på din grund, tilbyder vi altså scanning af brønden, så du kan få en unik mulighed for at se denne indvendigt indvendigt i 3D. Vores kloakmester Gentofte kommer gerne ud og foretager en brøndscanning, med henblik på at give dig en 3D-model, der kan bruges i forbindelse med moderniseringer og forbedringer af brønden.

Vi rykker ud til hele Sjælland

Hos TipTop Kloakservice Gentofte har vi mange års erfaring. Vi har specialiseret os i alt, der vedrører servicearbejde og udbedringer på kloak- og afløbssystemer. Vores kompetente kloakmester og kloakrensere tager gerne ud med slamsuger og renser kloak og afløb på og omkring din bolig eller virksomhed, hvis det er her, behovet ligger. Inden vi rykker ud, sørger vi for at konstatere problemet, såfremt det er muligt, så vi har de nødvendige redskaber med allerede fra starten. TipTop Kloakservice Gentofte reparerer kloaksystemer på hele Sjælland, og vores kloakmester fra Gentofte er derfor vant til at bevæge sig rundt til forskellige opgaver, på alle tidspunkter af døgnet.