Kloakservice Herlev

Kloakmester Herlev hjælper dig

Har du et stoppet toilet? Er der brud på et eller flere rør, eller er afløbet på badeværelset stoppet til? Så lad TipTop Kloakservice om at komme problemerne til livs! Normalt går man ikke rundt og skænker sit kloaksystem en tanke. Det er oftest først, når uheldet er ude, at man rigtigt kan mærke, hvad et godt kloaksystem kan. Derfor er det ofte også i akutte situationer, du har brug for en kloakmester, der kan sit kram og som forstår den enkelte opgave.

Kloakservice Herlev – når du behøver hjælp

Hos TipTop Kloakservice får du altid god service. Opstår der rørskader eller skader på kloak og afløb om aftenen, natten eller i weekenden, kan du altid kontakte os. I et tæt samarbejde med dig sørger vi for at finde en hurtig løsning, der kan afhjælpe eller – som minimum – bremse den opståede skade. Vi har det mest avancerede udstyr på markedet og kan derfor løse alle former for kloakeringsopgaver.

Kontakt
Tlf. 81 720 730
Mail cn@tiptopkloak.dk
Find os
Syv holmevej 10
4130 Viby Sjælland

danmark_ren

Vi kører på Sjælland
Akut behov for kloakservice?

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Vi arbejder målrettet på at servicere vore
kunders behov

Vi har eksempelvis udstyr til tv-inspektion. Dette giver dig muligheden for at få taget 3D-billeder af og filmet din brønd eller din kloak. Dermed kan vi hurtigt lokalisere og identificere problemet og derfra finde ud af, om der er behov for reparation af brud, en slamsugning eller noget helt tredje.

Har du brug for kloakservice Herlev, er TipTop Kloakservice din lokale kloakmester. Vi har flere års erfaring med slamsugning, kloakservice og tv-inspektioner af kloaksystemer, og vi afhjælper både store og små problemer.

Små kloakproblemer kan være et stoppet toilet eller et stoppet afløb, der hurtigt og nemt kan afhjælpes. Til lidt større skader er der dog oftest behov for mere avanceret udstyr, men også her er TipTop Kloakservice leverinsdygtige. Vi råder over fuldt ud professionelt udstyr, fra kloak kamera til slamsuger og udbedringsværktøjer. Ring til kloakmester Herlev: 81 72 07 30!

Få hjælp til kloakservice i Herlev

Vores kompetente og erfarne kloakmester og kloakrensere står altid klar til at hjælpe dig med kloaksystemerne på din matrikel. Vi tilbyder rådgivning og vejledning til alt inden for kloak- og afløbsopgaver. Uanset om dit problem er komplekst eller ej, så hjælper vi dig videre. Vores kundekreds er stor – mange af disse er tilbagevendende kunder, der er tilfredse med vores kloakservice i Herlev.

Har du brug for en kloakrenser til at rense kloak og afløb i din private bolig, virksomhed eller institution, så er TipTop Kloakservice derfor et godt bud! Vi garanterer dig et 100 % tilfredsstillende resultat og vi står altid klar ved telefonen til at hjælpe dig, når du har brug for kloakservice Herlev.