Kloakservice Holbæk

KLOAKSERVICE I HOLBÆK

Hos TipTop Kloakservice udfører vi altid service og renovering af kloak og afløb, der lever op til din og vores høje forventninger. Det er din garanti for, at vi både løser problemerne nu og her og også forebygger fremtidige problemer. Det er ganske enkelt din garanti for kvalitet.

Hvis du døjer med tilstoppede afløb på dit badeværelse og i kraft deraf lugtgener fra håndvask, bruseniche eller toilet, kan det være tid til et eftersyn, udført af din kloakmester Holbæk. Hos TipTop Kloakservice i Holbæk ser vi ofte, at behovet for kloakservice skyldes mistanke om eller dokumenterede utætheder i kloaksystemet. Skader som fx utætheder på et kloaksystem kan opstå som følge af brud på kloakrørene, rodskader, sætningsskader eller skadedyr såsom rotter. Ligegyldigt hvor og hvordan skaderne og utæthederne er opstået, kan vi hos TipTop Kloakservice være behjælpelige med kloakservice i Holbæk, der identificerer samt afhjælper og derved fanger problemerne i tide.

Kontakt
Tlf. 81 720 730
Mail cn@tiptopkloak.dk
Find os
Syv holmevej 10
4130 Viby Sjælland

danmark_ren

Vi kører på Sjælland
Akut behov for kloakservice?

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Vi arbejder målrettet på at servicere vore
kunders behov

TIPTOP KLOAKMESTER I HOLBÆK

Hos TipTop Kloakservice tilbyder vi kloakservice, renovering af kloak mv., udført med et højt niveau af professionalisme og den rette know-how. Med kloakmester i Holbæk samt kyndige hænder sikrer vi et kvalitetsresultat, som både du og vi kan være stolte af.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller kundetilfredshed. Uanset hvilken type skader der er på kloakeringen i dit byggeri, er vi overbeviste om, at forebyggende arbejde er den billigste bedste måde at reparere og vedligeholde selv samme på. Dertil kommer sig naturligvis, at kloakarbejdet skal udføres korrekt allerede første gang. På den måde mindsker du også risikoen for høje, tilbagevendende udgifter.

Med et erfarent team af kloakarbejdere, kloakmester Holbæk og en moderne maskinpark rykker vi hurtigt ud ved problemer og skader på kloaksystemer. En hurtig udrykning og en korrekt skadesudbedring kan minimere skader, reducere eventuelle lugtgener samt sikre en omkostningslav kloakrenovering. Alt dette og meget mere får du, når du samarbejder med TipTop Kloakservice – din lokale kloakmester Holbæk.

Giv TipTop Kloakservice et kald på tlf. 81 720 720, eller skriv til os på info@tiptopkloakservice.dk, hvis du ønsker både grundig, hurtig og billig kloakservice i Holbæk, udført af en kloakmester med den rette know-how og mangeårig erfaring. Vi står klar ved telefonerne og rykker ud, når du har identificeret en skade på kloaksystemet i din private bolig, virksomhed og deslige. Det betyder, at du slipper for at vente længe og derved leve med stoppede afløb og lugtgener fra for eksempel køkkenvasken. Kontakt os – sammen finder vi frem til, hvilken løsning der passer til og afhjælper den opståede situation!