Kloakservice Valby

TipTop Kloakservice Valby

Et stoppet toilet skal du ikke lade dig slå ud af! I stedet bør du handle med det samme, så du slipper for unødvendige udgifter, når problemet udvikler sig. Står du i en akut situation med skader på rør, et stoppet afløb eller oversvømmelse i kælderen, kan det i værste tilfælde betyde, at du og din familie er nødt til at forlade huset, til faren er drevet over. Blandt andet på grund af kolibakterier fra kloakken.

Derfor kan du altid kontakte TipTop Kloakservice Valby på 81 72 07 30 i akutte situationer, for vores erfarne kloakmester ordner kloakservice i alle størrelser – alt fra et stoppet rør og en slamsugning til tv-inspektion af hele kloaksystemet.

Kontakt
Tlf. 81 720 730
Mail cn@tiptopkloak.dk
Find os
Syv holmevej 10
4130 Viby Sjælland

danmark_ren

Vi kører på Sjælland
Akut behov for kloakservice?

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Vi arbejder målrettet på at servicere vore
kunders behov

Din lokale kloakmester Valby

Hos TipTop Kloakservice Valby betragter vi kvalitet og god service som nogle af vores allervigtigste målsætninger. Målsætninger, vi på alle måder kan indfri, qua vores mange års erfaring som foretrukken kloakmester Valby og resten af Sjælland. Vores kunder er vores førsteprioritet og skal behandles derefter. Derfor efterlader vi aldrig en kunde uden at have løst den specifikke opgave på bedste vis. Vi rykker ud med de tunge skyts, når du har behov for det, men er samtidig også klar med det enkle udstyr ved mindre og knap så komplekse opgaver. Hos TipTop Kloakservice har vi døgnservice og rykker således også akut ud, uanset om du kontakter os søndag aften eller tirsdag morgen. Vores kloakmester er ekspert i slamsugning, og vores avancerede udstyr til tv-inspektion sørger for, at eventuelle skader og andre problemer identificeres hurtigt med henblik på effektiv afhjælpning. Vores kloak kamera og kloak tv kan følge rørene og vise billeder af kloakken indvendigt. Derudover er det også muligt at få lavet en 3D-model af din brønd, så du kan få en ide om, hvad der sker nede i dybet. På den måde kan du komme skader i forkøbet, så de ikke udvikler sig eller bruge modellen ved modernisering af den pågældende brønd.

Kloakmester Valby med gode løsninger til gode priser

TipTop Kloakservice tror på, at når opgaven bliver løst første gang, så har det store økonomiske og vedligeholdelsesmæssige fordele for kunden. Derfor er det en god ide, at du får fat i en autoriseret kloakmester ud, når du skal have udført kloakservice Valby.

Vi er din lokale kloakmester, og vi overholder altid de gældende regler på området. Som autoriseret kloakfirma bistår vi dig også gerne i forbindelse med forsikringssager, hvor en uvildig taksator skal vurdere, om din skade dækkes af forsikringen.

I denne type situationer vil vi altid på kyndig vis bistå dig, klarlægge og tage højde for dine behov og rettigheder. Det er vores løfte om en positiv oplevelse med TipTop Kloakservice – med os står du aldrig alene!