Tv inspektion

Kloakservice med tv-inspektion København

Har du konstateret et stoppet afløb, eller har du blot en mistanke om, at du kan opnå bedre gennemløb i rørsystemerne i din bolig eller erhvervsejendom? Så lad TipTop Kloakservice hjælpe dig på vej. Vi tilbyder kloak tv-inspektion, så du hurtigt og nemt kan modtage et overblik over rørenes tilstand. Et stoppet afløb kan nemlig forårsage stor skade på hele rørsystemet, hvis det ikke opdages i tide.

Kloakmester København med stor ekspertise

Tv inspektion er en god måde, hvorpå vi kan konstatere det konkrete problem i afløb eller rør. Med vores kloak kamera, der anvendes til tv-inspektion i kloaker, kan vi lokalisere og identificere eventuelle skader såsom rotteangreb, rødder, forskydninger, tæringer, sammenstyrtninger, brud osv. Når kloak kameraet er aktiveret og ført ned i det pågældende rør, kan vi lynhurtigt lokalisere stedet, der volder dig problemer. Dette sker ved hjælp af en indbygget censor, der fortæller, hvor kameraet befinder sig i røret. Dermed tilsluttes kameraet en skærm og via kloak tv kan vi følge med i, hvad der sker under jorden. Vores kloak kamera, kloak tv og andet udstyr er avanceret og sikrer, at vores kloakservice kan opdage skader på selv de mest ufremkommelige steder i kloaksystemet. Derfor er en tv-inspektion af rør og afløb den optimale løsning ved afhjælpning af tilstoppelser.

Kontakt
Tlf. 81 720 730
Mail cn@tiptopkloak.dk
Find os
Syv holmevej 10
4130 Viby Sjælland

danmark_ren

Vi kører på Sjælland
Akut behov for kloakservice?

KONTAKT OS

Har du spørgsmål?

Vi arbejder målrettet på at servicere vore
kunders behov

Lad ikke et stoppet afløb stoppe dig

Hos TipTop Kloakservice vil du altid opleve en høj service og kunne nyde godt af vores mangeårige erfaring inden for kloakrens. Vores kloak kamera kan filme alle rørtyper og –dimensioner fra 30 mm til over 3000 mm. Derfor vil en kloakrenser fra TipTop Kloakservice hurtigt kunne lokalisere og redegøre for problemet, der er skyld i stoppet afløb hos dig.

Vores kloak kamera og kloak tv kan også andet. Vi kan nemlig vha. vores avancerede kameraudstyr scanne din brønd og dermed udføre brøndrapporter og brøndscanninger, så du får mulighed for at se din brønd i en 3D-model. Derved har du en chance for at se din brønd indefra, så du kan sikre, at alt er, som det skal være.

Tv-inspektion København og store dele af Sjælland

Tv inspektion af dine rør kan nemt blive klaret med TipTop Kloakservice. Vi samarbejder med firmaer, der alle er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK), og vi garanterer derfor et godt resultat og har altid en skræddersyet løsning klar til netop dit problem efter endt ’konsultation’.

En kloakrenser fra TipTop Kloakservice rykker gerne ud med kloak tv og kloak kamera, hvad enten det er en akut eller planlagt situation. Det er en god ide at komme problemerne i forkøbet og få tjekket dine rørs holdbarhed og status, før der sker større ulykker.